Ko je ko u timu ?

Go down

Ko je ko u timu ?

Post by PlaYBoY on Thu Jun 18, 2009 6:23 pm

Team Leader
-Team Leader je osoba zadužena da vodi tim i jedina osoba koja može dodijeliti specijalne rankove na zahtjev administratora.Team Leader je također administrator ali neće koristiti administratorske funkcije kao i sam administrator . Odluka team leadera je konačna i na nju nikako nemate pravo žalbe.

Administrator
-Administrator je osoba zadužena da vodi forum u cjelosti i da brine o funkcionalnosti korisničkih grupa te samog foruma . Da li će se administrator miješati u upravljanje određenih podforuma ili ne to je njegova stvar jer postoje administratori.Administratorova odluka je konačna i nemate pravo žalbe,u extremnim situacijama požaliti se možete tim lideru .

Super Moderator
-Super Moderatori su osobe koje se brinu o cjelokupnom forumu .Vodi evidenciju opomena(još nije uvedena) i daje BAN korisnicima . Imat će mogućnost da vodi neke korisničke grupe , a njegova glavna dužnost je da nadgleda rad svih moderatora i da ih upozori ako griješe.

Moderator
-Moderatori su osobe koje su zadužene da se brinu za određene podforume i njihova je dužnost da skoro cijelo vrijeme provedeno na forumu bude na podforumima za koje je zadužen . On također uklanja spam iz tema i daje opomene korisnicima ako griješe,pa čak i zahtjev za ban(ali sam ban ne daju moderatori nego super moderatori,admini i TL)

Trial Moderator
-Trail Moderatori imaju sve iste ovlasti kao moderatori samo što su oni na probnom roku .
avatar
PlaYBoY
Team Leader
Team Leader

Posts : 225
Join date : 2009-06-18
Ponašanje :

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum